PostNord Danmark Rundt med plug-in-hybrid

ŠKODA sponserer PostNord Danmark Rundt 2021 med hele 26 biler, der har en elmotor, og der står også ŠKODA på den grønne pointtrøje. I målområdet kan publikum vinde elbilen ENYAQ iV i en uge.

De 133 cykelryttere kan kun drømme om elcykler, når de slider sig gennem de 783,3 km i årets PostNord Danmark Rundt. Til gengæld er der masser af biler med en elmotor i Danmarks største etapeløb, for ŠKODA sponserer PostNord Danmark Rundt 2021 med hele 25 plug-in-hybridbiler (OCTAVIA iV) og en enkelt elbil (ENYAQ iV Sportline).

Sidstnævnte kører forrest under etaperne, så publikum ved, at rytterne er på vej, og for at skabe ekstra stemning er den klædt i rødt som i årets Tour de France, der jo bød på en imponerende dansk præstation.

ŠKODA sponserer den grønne pointtrøje

Det er også et godt felt af danske og udenlandske ryttere, som starter i Struer og slutter i Esbjerg, når de kører 1. etape tirsdag 10. august, og de følgende dage bliver der kørt fra Ribe til Sønderborg, fra Tønder til Vejle og fra Holbæk til Kalundborg, inden løbet slutter med enkeltstart på Frederiksberg.

Undervejs kan de vinde den grønne pointtrøje, som ŠKODA ligeledes sponserer. Den bæres af rytteren, der har vundet flest point – både ved ŠKODA-pointspurterne undervejs og ved etapernes afslutning.

Konkurrence om en ENYAQ iV

Rytterne er ikke alene om at kunne vinde en grøn pointtrøje. Under PostNord Danmark Rundt har ŠKODA Danmark to grønne pointtrøjer på højkant i Facebook-konkurrencer, og der er chance for en endnu større præmie, hvis man kommer og oplever løbet. I alle slutbyerne kan man besøge ŠKODA Danmark og den lokale ŠKODA-forhandler i målområdet og deltage i konkurrencen om en ŠKODA ENYAQ iV i en uge.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk